Ga naar de inhoud

Join In

Teamscholingstrajecten
Home » Cursussen » Workshop Taalverwerving

Workshop Taalverwerving

Inschrijven voor dit traject is helaas niet meer mogelijk. Wel is het mogelijk om dit traject als teamscholing in te zetten. Voor meer informatie over deze mogelijkheden kun je contact opnemen met ons via pro@thomasmorehs.nl.

Herken jij ook dat het soms zo puzzelen is of de taalverwerking de grootste factor van invloed is op de ontwikkeling van een kind? Of dat er toch andere factoren meespelen?
Ontwikkel een meertalige en interculturele houding door verbinding te leggen tussen welbevingen, identiteit, educatief partnerschap, taal en meertaligheid. Want pas wanneer je het kind écht centraal zet, ga je ervaren dat je je beter af kunt stemmen op een superdiverse populatie.

Krijg meer kennis over meertaligheid in het basisonderwijs. Vergroot daarmee je kennis over eerste en tweede taalverwerving. Daarbij leer je het niveau van een meertalige leerling in kaart te brengen en de ontwikkeling te blijven volgen gedurende de schoolloopbaan.76b.
Workshop

Thema
Taalonderwijs

Organisatie
Thomas More Academie

Locatie
Thomas More Hogeschool

Trainer
Globe Academie
Aurora Smit

Afronding
Bewijs van deelname

Startdatum
schooljaar 2023-2024

Aantal bijeenkomsten
1

Contacttijd
5-10 uren

Zelfstudie
<10 uren

Opleidingskosten
€ 69,-Aanmelden

Aanmelden


Ik heb een vraag

Vraag informatie aan

Ook interessant

Thomas More Academie  |  Stationssingel 80, 3033 HJ, Rotterdam  |  E. pro@thomasmorehs.nl  |  T. 0104657066  |  M. 0612650293
Onderdeel van Thomas More Hogeschool  |  Leveringsvoorwaarden