Ga naar de inhoud

Join In

Teamscholingstrajecten
Home » Cursussen » Masterclasss Hoe om te gaan met hoogbegaafdheid en migratieachtergrond

Masterclasss Hoe om te gaan met hoogbegaafdheid en migratieachtergrond

We hebben het maximum aantal deelnemers voor deze masterclass bereikt! Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst: bij afmeldingen verdelen we de wachtlijstplekken op volgorde van binnenkomst. We hopen je dus evengoed te zien op 29 mei! 

Natuurlijke intelligentie kent geen grenzen maar kan onbedoeld begrensd worden. Hoogbegaafdheid kan zich in vele vormen uiten en de praktijk leert dat bepaalde vormen niet als zodanig herkend worden. Tel daarbij op een andere culturele achtergrond, letterlijk en figuurlijk een andere taal spreken en verwachtingspatronen en de verwarring is compleet. Het gevolg is frustratie aan alle kanten en talenten die niet herkend en niet benut worden.

Deze masterclass geeft meer inzichten in dit complexe samenspel, laat zien hoe het één het ander beïnvloedt en hoe we elkaar wél kunnen ontmoeten.

Samen streven we ernaar om een inclusieve samenleving te creëren waarin deze talenten tot volle bloei kunnen komen. Doe met ons mee in deze verrijkende masterclass en help het potentieel van ongeziene hoogbegaafden, met of zonder migratieachtergrond, tot volle bloei te laten komen.

Datum
Woensdag 29 mei 2024 van 15:00 tot 17:30 uur

Dolores Leeuwin en Sima de Bruyn-Daoud zijn Keynote sprekers die wij kosteloos kunnen aanbieden aan onze onderwijsgemeenschap!62b.
Masterclass

Thema
Begaafdheid

Organisatie
Thomas More Hogeschool

Locatie
Thomas More Academie

Trainer
Dolores Leeuwin
Sima de Bruyn-Daoud

Afronding
n.v.t

Startdatum
29-05-2024

Aantal bijeenkomsten
1

Contacttijd
<5 uren

Zelfstudie
0

Opleidingskosten
Kosteloos

Ik heb een vraag

Vraag informatie aan

Ook interessant

Thomas More Academie  |  Stationssingel 80, 3033 HJ, Rotterdam  |  E. pro@thomasmorehs.nl  |  T. 0104657066  |  M. 0612650293
Onderdeel van Thomas More Hogeschool  |  Leveringsvoorwaarden