Ga naar de inhoud

Kansengelijkheid bij jou op school

Veel kinderen in Nederland bereiken niet hun volle potentie. Meestal treft dit juist de kinderen die het onderwijs het hardste nodig hebben. Hoog tijd dus om dat aan te pakken.
De vakexperts van Thomas More Academie werken daarom samen met Karim Amghar om te werken aan kansengelijkheid. We leggen kansengelijkheid onder de loep in diverse scholingstrajecten voor teams en voor individuele inschrijvingen. In deze trajecten gaan we zowel de diepte in, als de breedte, want het onderwerp gaat veel verder dan alleen onder-advisering. Ook de samenwerking met ouders, de inrichting van het onderwijs en de cultuur op school spelen namelijk een grote rol.
Hoe kun je bijvoorbeeld samenwerken met ouders die geen ervaring hebben met het Nederlandse onderwijssysteem? En hoe zorg je dat alle kinderen uitgedaagd worden in de lessen? Hoe spreek je in de lerarenkamer op een constructieve manier over de leerlingen?  

Wil je met jouw team werken aan kansengelijkheid bij jou op school? Bekijk dan eens deze teamscholingen: we bieden dit thema aan van inspiratieworkshops voor een studiedag, tot aan een duurzaam ontwikkelingstraject met een procesbegeleider. Neem voor meer mogelijkheden of een afspraak met één van onze vakexperts contact op via pro@thomasmorehs.nl.

Thomas More organiseert deze maand een gratis Masterclass van Kirim Aghar en Pieter Boshuizen. Er zijn nog enkele plekken vrij, dus voel je welkom op 26 september van 18:00 tot 21:30 uur! Inschrijven voor deze Masterclass kan via deze link.
In oktober gaat bovendien een prachtige verdiepende cursus van start met Karim en Pieter. Dit programma bestaat uit Hierover lees je alles op de de webpagina

 

Thomas More Academie  |  Stationssingel 80, 3033 HJ, Rotterdam  |  E. pro@thomasmorehs.nl  |  T. 0104657066  |  M. 0612650293
Onderdeel van Thomas More Hogeschool  |  Leveringsvoorwaarden