Meteen naar de inhoud

Onderwijs ontwerpen, didactiek en vakinhoud

Teamscholingstrajecten
Home » Cursussen » Dalton tweedaagse voor docenten Voortgezet Onderwijs

Dalton tweedaagse voor docenten Voortgezet Onderwijs

Nunspeet tweedaagse: Raak geïnspireerd en wissel kennis en expertise uit!

We zetten de traditie van de Nunspeet-tweedaagse voort! Deze tweedaagse is een inspiratie- en werkbijeenkomst voor docenten in het voortgezet onderwijs. Elke deelnemer brengt expertise in vanuit zijn/haar school. We inspireren elkaar enerzijds door nieuwe theoretische concepten en ontwikkelingen en anderzijds door de ideeën en uitwerkingen van andere scholen.

Tijdens de tweedaagse brengen we je op de hoogte van nieuwe theoretische concepten en ontwikkelingen. Zoals ontwikkelingen vanuit het lectoraat rondom het Daltonplan onderwijspedagogiek, wetenschappelijke ontwikkelingen en praktijkvoorbeelden; zowel evidence-based als evidence inspired.

Ook verwachten we dat de deelnemers tijdens de werksessies input inbrengen vanuit hun eigen lespraktijk. Daarmee bedoelen we werkwijzen en materialen, ideeën en uitwerkingen vanuit de scholen.

Tenslotte dagen we je uit een dilemma in te brengen, dat op dit moment binnen jouw school actueel is. Zodat we samen kunnen werken aan het vinden van mogelijke oplossingen. Uitwisseling van kennis en ervaringen staat centraal tijdens de tweedaagse. Daarbij willen we graag bovengenoemde theoretische inzichten gebruiken als referentiekader en toetssteen voor de werkwijze van de verschillende deelnemende scholen. Je bereidt je voor deelname aan de tweedaagse voor op bovengenoemde bespreekpunten. De locatie wordt nader bekend gemaakt op basis van beschikbaarheid en het aantal aanmeldingen. We kiezen altijd een centraal gelegen locatie in Nederland.

Doelgroep

We richten ons op de meer ervaren daltondocenten in het voortgezet onderwijs. Het is belangrijk dat je wil reflecteren op het daltongehalte van het eigen onderwijs en ook op schoolniveau over het eigen daltongehalte kunt denken.

Wanneer je je aanmeldt voor de tweedaagse, houden we je op de hoogte van de organisatie en ben je verzekerd van een plek. Het aantal deelnemers is minimaal 20 a 24 VO-collega’s. De kosten bedragen per deelnemer zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, maar liggen gemiddeld rond de €610,- inclusief verblijf en catering. Deelname vindt plaats op volgorde van aanmelding. Per school kunnen maximaal twee deelnemers per keer aansluiten. Voor de opzet van deze tweedaagse werkt spreiding over veel scholen zeer kwaliteit verhogend.

Bijzonderheden
Deze tweedaagse wordt gegeven op een inspirerende bosrijke omgeving in het midden van Nederland.


29.
Leernetwerk

Thema
Dalton Leerlandschap

Organisatie
Thomas More Academie

Locatie
Externe locatie midden Nederland

Trainer
Brigitte Witmus

Afronding
n.v.t

Startdatum
schooljaar 2023-2024

Aantal bijeenkomsten
2

Contacttijd
10-20 uren

Zelfstudie
10-20 uren

Prijs
€ 610,-

Ik heb een vraag

Vraag informatie aan

Ook interessant

Thomas More Academie  |  Stationssingel 80, 3033 HJ, Rotterdam  |  E. pro@thomasmorehs.nl  |  T. 0104657066  |  M. 0612650293
Onderdeel van Thomas More Hogeschool  |  Leveringsvoorwaarden