Ga naar de inhoud

Onderwijs ontwerpen, didactiek en vakinhoud

Teamscholingstrajecten
Home » Cursussen » Dalton tweedaagse voor docenten Voortgezet Onderwijs

Dalton tweedaagse voor docenten Voortgezet Onderwijs

Nunspeet tweedaagse: Raak geïnspireerd en wissel kennis en expertise uit!

We zetten de traditie van de Nunspeet-tweedaagse voort! Deze tweedaagse is een inspiratie- en werkbijeenkomst voor docenten in het voortgezet onderwijs. Elke deelnemer brengt expertise in vanuit zijn/haar school. We inspireren elkaar enerzijds door nieuwe theoretische concepten en ontwikkelingen en anderzijds door de ideeën en uitwerkingen van andere scholen.

Tijdens de tweedaagse brengen we je op de hoogte van nieuwe theoretische concepten en ontwikkelingen. Je neemt input mee vanuit je eigen lespraktijk en we dagen je uit een dilemma in te brengen dat op dit moment binnen jouw school actueel is.

Zodat we samen kunnen werken aan het vinden van mogelijke oplossingen. Uitwisseling van kennis en ervaringen staat centraal tijdens de tweedaagse. We gebruiken bovengenoemde theoretische inzichten als referentiekader en toetssteen voor de werkwijze van de verschillende deelnemende scholen.

Tenslotte dagen we je uit een dilemma in te brengen, dat op dit moment binnen jouw school actueel is. Zodat we samen kunnen werken aan het vinden van mogelijke oplossingen. Uitwisseling van kennis en ervaringen staat centraal tijdens de tweedaagse. Daarbij willen we graag bovengenoemde theoretische inzichten gebruiken als referentiekader en toetssteen voor de werkwijze van de verschillende deelnemende scholen. Je bereidt je voor deelname aan de tweedaagse voor op bovengenoemde bespreekpunten. De locatie wordt nader bekend gemaakt op basis van beschikbaarheid en het aantal aanmeldingen. We kiezen altijd een centraal gelegen locatie in Nederland.

Doelgroep

We richten ons op de meer ervaren daltondocenten in het voortgezet onderwijs. Het is belangrijk dat je wil reflecteren op het daltongehalte van het eigen onderwijs en ook op schoolniveau over het eigen daltongehalte kunt denken.

Wanneer je je aanmeldt voor de tweedaagse, houden we je op de hoogte van de organisatie en ben je verzekerd van een plek. Het aantal deelnemers is minimaal 20 a 24 VO-collega’s. De kosten bedragen per deelnemer zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, maar liggen gemiddeld rond de €610,- inclusief verblijf en catering. Deelname vindt plaats op volgorde van aanmelding. Per school kunnen maximaal twee deelnemers per keer aansluiten. Voor de opzet van deze tweedaagse werkt spreiding over veel scholen zeer kwaliteit verhogend.36.
Inspiratiebijeenkomst

Thema
Dalton Leerlandschap

Organisatie
Thomas More Academie

Locatie
Locatie in Midden-Nederland

Trainer
Brigitte Witmus
Bart Smeets

Afronding
Bewijs van deelname

Startdatum
schooljaar 2024-2025

Aantal bijeenkomsten
2

Contacttijd
10-20 uren

Zelfstudie
10-20 uren

Materiaalkosten
-

Arrangementkosten
-

Opleidingskosten
€ 675,-

Ik heb een vraag

Vraag informatie aan

Ook interessant

Thomas More Academie  |  Stationssingel 80, 3033 HJ, Rotterdam  |  E. pro@thomasmorehs.nl  |  T. 0104657066  |  M. 0612650293
Onderdeel van Thomas More Hogeschool  |  Leveringsvoorwaarden