Ga naar de inhoud

Onderwijs ontwerpen, didactiek en vakinhoud

Teamscholingstrajecten
Home » Cursussen » Montessori Movement 010

Montessori Movement 010

Kom in beweging! Delen is het nieuwe vermenigvuldigen!

Wij geloven in de kracht van verbinding en samenwerking tussen jullie als professionals. Wij geloven in het zelf oplossend vermogen van de leerkrachten, geïnspireerd door collega’s. Wil je samen leren binnen deze montessoricirkel? Wil je samen energie opdoen? Sluit dan aan en kom naar de bijeenkomsten van de Montessori Movement 010! Van montessori-student tot vakbekwame leerkracht: er is iets te kiezen voor iedereen. Afgestemd op jullie vragen en onderwerpen organiseren we verschillende bijeenkomsten. Met elkaar verdiepen we ons een stukje meer in het montessorionderwijs. We ontwerpen nieuwe ideeën, werken deze uit en delen dit weer met elkaar.

Doelgroep
Van montessori-student tot vakbekwame leerkracht: er is iets te kiezen voor iedereen.

Inhoud
Afgestemd op jullie vragen en onderwerpen organiseren we verschillende bijeenkomsten. Met elkaar verdiepen we ons een stukje meer in het montessorionderwijs. We ontwerpen nieuwe ideeën, werken deze uit en delen dit weer met elkaar. Wat we onder andere organiseren?

  • Montessori QuickStart
    Ga je na de vakantie op een montessorischool werken, maar heb je nog totaal geen ervaring? In de laatste week van je vakantie organiseren we een dag waarin we je kennis laten maken met de belangrijkste basiskennis. De Quickstart wordt altijd gepland in de laatste week van de zomervakantie, zodat je goed van start kan in het nieuwe jaar.
  • Montessori Meet-ups
    Het doel van de Meet-ups is om kennis te delen. We weten hoeveel kennis en ervaring jullie hebben! Wanneer we dit gaan delen, kunnen we allemaal groeien. Meet-ups organiseren we dit jaar op drie montessorischolen. Iedere Meet-up heeft een bepaald thema uit jullie eigen praktijk, welke we verbinden met de theorie van Maria Montessori, hedendaagse wetenschappen en jullie eigen praktijk.
  • Montessori themabijeenkomsten
    We organiseren verschillende bijeenkomsten om één thema heen, waarbij kennisoverdracht en uitwisseling altijd centraal staan.

Voor meer informatie en inschrijven kun je terecht op de website van de Montessori Movement 010.43.
Workshop

Thema
Montessori Leerlandschap

Organisatie
Thomas More Academie

Locatie
Thomas More Hogeschool

Trainer
Debbie van der Burgh
Lucinda Hecbert
Divers

Afronding
n.v.t

Startdatum
schooljaar 2024-2025

Aantal bijeenkomsten
1

Contacttijd
<5 uren

Zelfstudie
0

Opleidingskosten
divers

Ik heb een vraag

Vraag informatie aan

Ook interessant

Thomas More Academie  |  Stationssingel 80, 3033 HJ, Rotterdam  |  E. pro@thomasmorehs.nl  |  T. 0104657066  |  M. 0612650293
Onderdeel van Thomas More Hogeschool  |  Leveringsvoorwaarden