Meteen naar de inhoud

Joyce Poiesz

“Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain”
(Vivian Greene)

Door te vertragen, ontstaat er ruimte om van en met elkaar te leren. In een tijd waarin we allemaal meerdere rollen vervullen, ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen en we moeten blijven innoveren, is dat extra belangrijk. Daarbij draait alles om een sterke basis: wat maakt jou jou? Welke waarden zijn voor jou belangrijk en wat heb je liever niet?
Joyce’ missie is er samen met jou voor te zorgen dat kinderen van nu, onderwijs kunnen volgen vanuit het waarderend perspectief. Dat ze gezien worden in wie ze zijn en leren invloed te hebben op hun eigen veerkracht en welbevinden. En dat jij daar als onderwijsprofessional deelgenoot van kan zijn.

Joyce is bij de Academie betrokken als programmaleider, procesbegeleider en coach. Daarnaast is ze docent Master Passend Meesterschap en organisatiecoach bij Thomas More Hogeschool.
Met haar krachtgerichte coaching legt Joyce voortdurend verbanden tussen vraagstukken en de beïnvloeding hiervan in je eigen werkcontext. Haar doel is daarbij samen een duurzaam resultaat te behalen met oog voor het proces. Progressiegericht werken, aanmoediging en hoge verwachtingen vanuit moed en kwetsbaarheid staan hierbij voorop. Joyce maakt je bewust van je eigen denken, voelen, willen en handelen en koppelt dit aan bezield leiderschap door de plek der moeite niet te schuwen.