Meteen naar de inhoud

Persoonlijk leiderschap en welbevinden

Teamscholingstrajecten
Home » Cursussen » Stevig staan in stressvolle tijden

Stevig staan in stressvolle tijden

Eerst begrijpen, dan begrepen worden is een veel gehoorde uitspraak. Heb jij ook behoeften om meer te begrijpen hoe effectief om te gaan met uitdagingen, stress en tegenslag? Of om meer begrepen te worden, hoe belangrijk het is om te leren wat je moet doen als je veel uitdagingen ervaart? Dan is deze dag wat voor jou.

We gaan met elkaar oefenen hoe je positieve en handige eigenschappen van jezelf kunt inzetten om te zorgen voor meer hoop, veerkracht, optimisme en zelfvertrouwen. Dit noemen we het versterken van jouw psychologisch kapitaal, zodat jij leert jezelf verder te ontwikkelen. Hoofdfocus is hierbij, dat jij met een goed gevoel je werk kan doen met datgene wat voor jou werkt.

Gedrag dat om aandacht vraagt kan soms ineens de overhand nemen. Het kan je verrassen, overrulen en leegzuigen. En meestal ben je niet alleen in de omgeving. Wat voor effect heeft het gedrag op alle andere betrokkenen?…
Als onderwijsprofessional heb je te maken met vele dynamieken. Leerlingen kunnen probleemgedrag vertonen, maar ook met ouders of verzorgers worden soms pittige gesprekken gevoerd.
Er zijn gelukkig tal van positieve en praktische manieren om hiermee om te gaan. Leer als team om met zelfvertrouwen in te spelen op onverwachte situaties in het contact met de ander.

Programma
Datum: Donderdag 28 maart 2024
Tijd: 9:00 – 15:30 uur

Kosten
* De totale kosten voor deze opleiding zijn als volgt opgebouwd:

  • Opleidingskosten: € 350,- (Inclusief onbeperkt koffie & thee arrangement.)
  • Aanvullende arrangementskosten: € 10,-

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. Opleidingskosten zijn vrijgesteld van btw. Alle overige kosten worden belast met 9% btw.42.
Training

Thema
Veerkracht en welbevinden

Organisatie
Thomas More Academie

Locatie
Thomas More Hogeschool

Trainer
Joyce Poiesz

Afronding
n.v.t

Startdatum
28-03-2024

Aantal bijeenkomsten

Contacttijd

Zelfstudie

Prijs
€ 350,-*

Ik heb een vraag

Vraag informatie aan

Ook interessant

Thomas More Academie  |  Stationssingel 80, 3033 HJ, Rotterdam  |  E. pro@thomasmorehs.nl  |  T. 0104657066  |  M. 0612650293
Onderdeel van Thomas More Hogeschool  |  Leveringsvoorwaarden