Meteen naar de inhoud

Teamscholingstrajecten

Teamscholingstrajecten
Home » Cursussen » Procesbegeleiding Expertgroep Blended learning

Procesbegeleiding Expertgroep Blended learning

Meer toekomst gericht onderwijs bij jou op school. Onderwijs waarin het hele team activerende strategieën inzet die zich richten op verrijkte kindgerichte leerervaringen. En waar fysieke interactie verweven wordt met ICT, als middel tot dat doel. Dat klinkt misschien als een hele klus en ver van je bed. Toch is het heel haalbaar en levert het vooral heel erg veel op. Je kunt aanbod beter op je leerlingen afstemmen, zij ervaren meer autonomie en plezier in leren.

Om blended learning een duurzame plek in het onderwijs bij jou op school te geven, stellen we een Expertgroep van collega’s uit jouw team samen. Samen geven we woorden aan jullie visie op blended learning en geven dit concreet vorm in alle groepen. Daarnaast schrijven we beleid en verankeren deze in jullie manier van werken als team. Jullie enthousiasmeren en coachen collega’s bij het gebruik van blended learning en de verschillende leermiddelen die je daarvoor kunt inzetten.7c.
Training

Thema
Blended learning

Organisatie
Thomas More Academie

Locatie
Eigen schoollocatie

Trainer
Divers

Afronding
n.v.t

Startdatum
n.a.v. offerte

Aantal bijeenkomsten
in overleg

Contacttijd
Op maat uren

Zelfstudie
Op maat uren

Prijs
Op maat

Ik heb een vraag

Vraag informatie aan

Ook interessant

Thomas More Academie  |  Stationssingel 80, 3033 HJ, Rotterdam  |  E. pro@thomasmorehs.nl  |  T. 0104657066  |  M. 0612650293
Onderdeel van Thomas More Hogeschool  |  Leveringsvoorwaarden