Meteen naar de inhoud

Join in!

Teamscholingstrajecten
Home » Cursussen » Ontwerpateliers

Ontwerpateliers

Tijdens de Thomas More Ontwerpateliers prikkelen we jou als beginnende leerkracht, onderwijsassistent of leraarondersteuner over verschillende thema’s die heel nauw verweven zijn met jouw onderwijspraktijk. Dat kan een pedagogisch/didactisch onderwerp zijn, maar ook een thema dat dieper ingaat op specifieke vakinhoud. We geven je in sessies van 2 uur een enorme bak aan inspiratie over onderwerpen waar je de volgende dag direct mee aan de slag kunt in de klas.

We richten ons daarbij echt op de praktische vertaalslag. De Ontwerpateliers worden speciaal voor jou ontwikkeld en gegeven door een ervaren leerkracht die je als geen ander kan meenemen in actuele thema’s uit jouw dagelijkse lespraktijk. Eerder behandelden we thema’s als bijvoorbeeld De gouden weken, Coöperatief leren, Differentiatie, Reken- en Taaldidactiek. Heb je wensen voor het programma van de Ontwerpateliers, laat ons dit dan vooral weten via het contactformulier!

Trainer:
Evelien Smeets74.
Workshop

Thema
Ontwikkel je door

Organisatie
Thomas More Academie

Locatie
Thomas More Hogeschool

Trainer
Evelien Smeets

Afronding
n.v.t

Startdatum
nog niet bekend

Aantal bijeenkomsten
6-8

Contacttijd
<5 uren

Zelfstudie
0

Prijs

Ik heb een vraag

Vraag informatie aan

Ook interessant

Thomas More Academie  |  Stationssingel 80, 3033 HJ, Rotterdam  |  E. pro@thomasmorehs.nl  |  T. 0104657066  |  M. 0612650293
Onderdeel van Thomas More Hogeschool  |  Leveringsvoorwaarden