Meteen naar de inhoud

Teamscholingstrajecten

Teamscholingstrajecten
Home » Cursussen » Maatwerk W&T en OOL implementeren in de school

Maatwerk W&T en OOL implementeren in de school

Wanneer je de integratie van W&T en OOL echt naar een hoger plan wil tillen in jullie school, bieden we maatwerk aan. We gaan aan de slag met een Expertteam dat er met behulp van een procesbegeleider voor zorgt dat W&T en OOL duurzaam geïmplementeerd worden in het curriculum. Hiervoor diepen we verschillende bouwstenen uit. We schrijven visie, onderschrijven het belang van W&T en OOL, en stellen een implementatieplan op.

De deelnemers werken aan eigen casussen, enthousiasmeren collega’s en coachen hen om ook eigenaar te worden van de didactiek. Op die manier werken we aan het bieden van de middelen en ontwikkelen van de juiste competenties om een waardevol W&T en OOL onderwijs te kunnen vormgeven. Theorie wordt op deze manier direct gekoppeld naar de eigen lespraktijk.

Tenslotte leren we het team hoe je de leeropbrengsten van W&T en OOL onderwijs goed meet, ‘leest’ en monitort. En hoe je elkaar en de leerling door middel van gerichte feedback nog een stap verder helpt in zijn of haar ontwikkeling.8c.
Training

Thema
Wereldwijsheid

Organisatie
Thomas More Academie i.s.m. Maakotheek

Locatie
Eigen schoollocatie

Trainer
Maakotheek
TU Delft

Afronding
n.v.t

Startdatum
n.a.v. offerte

Aantal bijeenkomsten
in overleg

Contacttijd
Op maat uren

Zelfstudie
Op maat uren

Prijs
Op maat

Ik heb een vraag

Vraag informatie aan

Ook interessant

Thomas More Academie  |  Stationssingel 80, 3033 HJ, Rotterdam  |  E. pro@thomasmorehs.nl  |  T. 0104657066  |  M. 0612650293
Onderdeel van Thomas More Hogeschool  |  Leveringsvoorwaarden