Ga naar de inhoud

Jonge kind

Teamscholingstrajecten
Home » Cursussen » Kleutergym

Kleutergym

Het leukste vak op school vinden kinderen vaak de gymles. Het mooie aan bewegen is dat het enorm goed is voor de algehele ontwikkeling van kinderen. Kinderen laten bewegen kan iedereen, maar hoe zorg je ervoor dat je kinderen goed laat bewegen?

In de klas werken kleuters vaak in verschillende hoeken, maar dit kan ook tijdens de gymles. Tijdens deze training maak je kennis met veel verschillende onderdelen en je leert hoe makkelijk je kan differentiëren. Hierdoor worden zowel de beginners als de meer gevorderde kleuters uitgedaagd op hun eigen niveau. De kleuters ontwikkelen nieuwe vaardigheden en nemen met veel plezier deel aan de gymles. Ook kan je onderdelen uit de gymles meenemen naar de klas en andersom. Daarnaast leer je hoe eenvoudig je bepaalde taal- en rekendoelen kan koppelen aan de gymles. Deze praktische training vindt plaats in een gymzaal of in een speelzaal en is ook interessant voor leerkrachten die met peuters werken.

 

 59.
Training

Thema
Jonge kind

Organisatie
Thomas More Academie

Locatie
Thomas More Hogeschool

Trainer
Robbert van de Velde

Afronding
Certificaat

Startdatum
schooljaar 2024-2025

Aantal bijeenkomsten
2

Contacttijd
5-10 uren

Zelfstudie
5-10 uren

Prijs
€195,-

Ik heb een vraag

Vraag informatie aan

Ook interessant

Thomas More Academie  |  Stationssingel 80, 3033 HJ, Rotterdam  |  E. pro@thomasmorehs.nl  |  T. 0104657066  |  M. 0612650293
Onderdeel van Thomas More Hogeschool  |  Leveringsvoorwaarden