Meteen naar de inhoud

Join in!

Teamscholingstrajecten
Home » Cursussen » Interactieve sessie Pedagogisch tact en contact

Interactieve sessie Pedagogisch tact en contact

‘Weten wat je moet doen, als je niet weet wat je moet doen’.
Soms ben je degene die je wilt zijn en soms ben je degene die je liever niet wilt zijn. Vaak hangt dat samen met situaties, waarin we niet precies weten wat we moeten doen.

En toch is het in pedagogische zin van belang dat je altijd een perspectief hebt in (onvoorspelbare) pedagogische situaties. In deze masterclass leer wat je moet doen als je niet weet wat je moet doen, én hoe je de verantwoordelijkheid voor wat er speelt, kunt delen met je leerlingen. Dat zorgt ervoor dat de motivatie van kinderen toeneemt en de werkdruk afneemt. Tegelijk!

Tijdens deze interactieve sessie gaat Marcel van Herpen in gesprek met jou over bovenstaand thema. Dit doet hij aan de hand van vooraf ingezonden vragen. Stuur jouw vraag of vragen aan Marcel dus vooraf in en haal alles uit deze kosteloze inspiratieavond!

Marcel van Herpen werkt voor het Centrum Pedagogisch Contact (www.centrumpedagogischcontact.nl) en is auteur van publicaties zoals “Ik, de leraar”, “Wij, de leraar”, “Wij zijn Leiders”, “Ik, de coach” en “Werk voor de reünie”. Zijn YouTubefilmpjes, boeken, podcasts, films, colleges, Tv-uitzendingen, spreuken en artikelen zijn te vinden op www.marcelvanherpen.nl

 

Datum
Maandag 25 september van 19:00 tot 21:00 uur

 

Marcel van Herpen is één van de Keynote sprekers die wij kosteloos kunnen aanbieden aan onze onderwijsgemeenschap!83.
Workshop

Thema
Pedagogiek

Organisatie
Thomas More Academie

Locatie
Thomas More Hogeschool

Trainer
Marcel van Herpen

Afronding
n.v.t

Startdatum
25-09-2023

Aantal bijeenkomsten
1

Contacttijd
<5 uren

Zelfstudie
0

Prijs
Kosteloos

Ik heb een vraag

Vraag informatie aan

Ook interessant

Thomas More Academie  |  Stationssingel 80, 3033 HJ, Rotterdam  |  E. pro@thomasmorehs.nl  |  T. 0104657066  |  M. 0612650293
Onderdeel van Thomas More Hogeschool  |  Leveringsvoorwaarden