Meteen naar de inhoud

Join in!

Teamscholingstrajecten
Home » Cursussen » Inspiratiebijeenkomst Rekentutoring: wetenschappelijk effectief bewezen aanpak bij rekenachterstanden

Inspiratiebijeenkomst Rekentutoring: wetenschappelijk effectief bewezen aanpak bij rekenachterstanden

De Rekenfaculteit

Rekenen is ontzettend leuk en uitdagend. En ieder kind kan leren rekenen. Maar, ieder kind is anders en heeft hierin zijn of haar eigen route te bewandelen. De Rekenfaculteit is een High Dosage Tutoring programma. Door middel van maatwerk en persoonlijke aandacht halen zij het maximale uit leerlingen en rusten hen daarmee toe met die (reken)vaardigheden die zij nodig hebben om succesvol mee te draaien in de maatschappij. Dit doen zij vanuit een Growth mindset en voortbouwend op het gedachtengoed van Bowen Paulle.

Tijdens deze masterclass neemt de Rekenfaculteit je mee in hun manier van werken, waarbij samenwerking met de leerling, de school, de ouders en professionals centraal staat.

Sprekers:
Tess Ruikes, de Rekenfaculteit

Datum:
Maandagavond 27-3-2023

Bijzonderheden
We bieden deze masterclass gratis aan. In ruil daarvoor kun je tijdens de masterclass spullen meenemen die nog in goede staat zijn, maar die je niet meer gebruikt. Wij doneren deze aan Stichting EsSaJo, die de strijd tegen armoede in Rotterdam aangaat.


69.
Inspiratiebijeenkomst

Thema
Rekenonderwijs

Organisatie
Thomas More Academie

Locatie
Thomas More Hogeschool

Trainer
Tess Ruikes

Afronding
n.v.t

Startdatum
27-03-2023

Aantal bijeenkomsten
1

Contacttijd
<5 uren

Zelfstudie
0

Prijs
Kosteloos

Ik heb een vraag

Vraag informatie aan

Ook interessant

Thomas More Academie  |  Stationssingel 80, 3033 HJ, Rotterdam  |  E. pro@thomasmorehs.nl  |  T. 0104657066  |  M. 0612650293
Onderdeel van Thomas More Hogeschool  |  Leveringsvoorwaarden