Ga naar de inhoud

Trainers en experts

Teamscholingstrajecten
Home » Trainers en experts » Joyce Poiesz

Joyce Poiesz

Joyce Poiesz - Thomas More Academie

Door te vertragen, ontstaat er ruimte om van en met elkaar te leren. In een tijd waarin we allemaal meerdere rollen vervullen, ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen en we moeten blijven innoveren, is dat extra belangrijk. Daarbij draait alles om een sterke basis: wat maakt jou jou? Welke waarden zijn voor jou belangrijk en wat heb je liever niet?
Joyce’ missie is er samen met jou voor te zorgen dat kinderen van nu, onderwijs kunnen volgen vanuit het waarderend perspectief. Dat ze gezien worden in wie ze zijn en leren invloed te hebben op hun eigen veerkracht en welbevinden. En dat jij daar als onderwijsprofessional deelgenoot van kan zijn.

Joyce is bij de Academie betrokken als programmaleider, procesbegeleider en coach. Daarnaast is ze docent Master Passend Meesterschap en organisatiecoach bij Thomas More Hogeschool.
Met haar krachtgerichte coaching legt Joyce voortdurend verbanden tussen vraagstukken en de beïnvloeding hiervan in je eigen werkcontext. Haar doel is daarbij samen een duurzaam resultaat te behalen met oog voor het proces. Progressiegericht werken, aanmoediging en hoge verwachtingen vanuit moed en kwetsbaarheid staan hierbij voorop. Joyce maakt je bewust van je eigen denken, voelen, willen en handelen en koppelt dit aan bezield leiderschap door de plek der moeite niet te schuwen.

“Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain”
(Vivian Greene)

Cursussen, opleidingen en workshops

Overzicht van Joyce Poiesz

Trainers en experts

Thomas More Academie  |  Stationssingel 80, 3033 HJ, Rotterdam  |  E. pro@thomasmorehs.nl  |  T. 0104657066  |  M. 0612650293
Onderdeel van Thomas More Hogeschool  |  Leveringsvoorwaarden