Ga naar de inhoud

Trainers en experts

Teamscholingstrajecten
Home » Trainers en experts » Erwin Groenenberg

Erwin Groenenberg

Erwin Groenenberg - Thomas More Academie

Erwin is een koploper in het onderzoekend en ontwerpend leren. Als bioloog is hij tevens expert natuur- en buitenonderwijs. Bij Thomas More Academie geeft hij vele trainingen over dit onderwerp, naast de Post-hbo opleiding Specialist Onderwijs in Omgeving.
Erwin is ervan overtuigd dat je het beste leert vanuit de werkelijkheid, met echte uitdagingen en vragen. Met echte materialen en leerlingen. Problemen en vragen die op je pad komen, los je het beste op door vragen te stellen en oplossingen te ontwerpen. Daarbij moet je fouten durven maken en breed durven verkennen. Leren doe je samen vanuit je intrinsieke motivatie, met eigen verantwoordelijkheid en reflectief vermogen om je handelen steeds te verbeteren.
Hoewel er weinig ruimte meer lijkt voor een onderzoekende en ontwerpende manier van werken in en buiten de klas, leert Erwin je als geen ander hoe je dit toch vrij eenvoudig implementeert. Je ervaart direct betrokken leerlingen en creëert boeiend en prettig onderwijs. Dat zorgt ervoor dat leerlingen nieuwsgieriger worden en een maker van de toekomst willen zijn!

“Je kunt een leerling vandaag iets leren; maar als je zijn nieuwsgierigheid kunt prikkelen zal hij zijn hele leven blijven leren.”

Cursussen, opleidingen en workshops

Overzicht van Erwin Groenenberg

Trainers en experts

Thomas More Academie  |  Stationssingel 80, 3033 HJ, Rotterdam  |  E. pro@thomasmorehs.nl  |  T. 0104657066  |  M. 0612650293
Onderdeel van Thomas More Hogeschool  |  Leveringsvoorwaarden