Meteen naar de inhoud

Onderwijs ontwerpen, didactiek en vakinhoud

Teamscholingstrajecten
Home » Cursussen » Dalton tweedaagse voor trainers Voortgezet Onderwijs

Dalton tweedaagse voor trainers Voortgezet Onderwijs

Er is helaas geen mogelijkheid meer om deel te nemen aan de Dalton tweedaagse, omdat deze volzet is. Je kunt wel op de wachtlijst worden geplaatst. Mocht er een plaatsje vrij komen dan kunnen we je alsnog benaderen.

Thomas More Academie investeert in de ontwikkeling van een actief netwerk. Vanuit gebundelde expertise worden op deze manier professionaliseringstrajecten voor Dalton docenten voortgezet onderwijs gerealiseerd. We zijn daarom met een ‘dalton-trainersopleiding’ gestart volgens het train-de-trainer principe.

Tijdens de Dalton opleiders tweedaagse voor VO verkennen we verschillende kaders en inhouden. De scholingsbehoefte van de opleider zelf staat centraal. We stellen de inhoud van het programma dan ook samen met de deelnemers. Ook zullen we elkaar inspireren in de vorm van een inhoudelijk circuit, waarbij we gebruik maken van ieders talent. Deelnemers brengen elkaar tenslotte ook iets bij vanuit ieders expertise.

Data: 28 & 29 september 2023

Bijzonderheden
Thomas More Academie bedient al jaren verschillende Dalton VO scholen met teamtrajecten op maat. Vul voor meer informatie over de mogelijkheden in jouw regio het contactformulier in!   


30.
Leernetwerk

Thema
Dalton Leerlandschap

Organisatie
Thomas More Academie

Locatie
Externe locatie midden Nederland

Trainer
Brigitte Witmus

Afronding
n.v.t

Startdatum
28-09-2023

Aantal bijeenkomsten
2

Contacttijd
10-20 uren

Zelfstudie
10-20 uren

Prijs
€ 610,-

Ik heb een vraag

Vraag informatie aan

Ook interessant

Thomas More Academie  |  Stationssingel 80, 3033 HJ, Rotterdam  |  E. pro@thomasmorehs.nl  |  T. 0104657066  |  M. 0612650293
Onderdeel van Thomas More Hogeschool  |  Leveringsvoorwaarden