Meteen naar de inhoud

Onderwijs ontwerpen

Teamscholingstrajecten
Home » Cursussen » Dalton tweedaagse voor opleiders Voortgezet Onderwijs

Dalton tweedaagse voor opleiders Voortgezet Onderwijs

Alle plaatsen voor de Dalton tweedaagse zijn vol. We kunnen dus geen plekje meer garanderen. Bij een inschrijving zal je op de wachtlijst worden geplaatst.

In mei 2019 heeft de Nederlandse Dalton Vereniging de licentieaanvraag van Thomas More Academie goedgekeurd. Samen met verschillende vertegenwoordigers van daltonscholen in het voortgezet onderwijs zijn vervolgens kaders opgesteld en afspraken gemaakt over vervolgstappen voor het opzetten van professionele leergemeenschappen. Binnen deze gemeenschappen kunnen daltonscholen hun eigen docenten gaan opleiden tot daltondocent, inclusief certificering namens de Nederlandse Dalton Vereniging.

Thomas More Academie investeert in de ontwikkeling van een actief netwerk. Vanuit gebundelde expertise worden op deze manier professionaliseringstrajecten voor Dalton docenten voortgezet onderwijs gerealiseerd. Op deze manier zijn we gestart met een ‘dalton-trainersopleiding’ volgens het train-de-trainer principe.

Tijdens de Dalton opleiders tweedaagse voor VO verkennen verschillende kaders en inhouden. De scholingsbehoefte van de opleider zelf staat centraal. We stellen de inhoud van het programma dan ook samen met de deelnemers. Ook zullen we elkaar inspireren in de vorm van een inhoudelijk circuit, waarbij we gebruik maken van ieders talent. Deelnemers brengen elkaar tenslotte ook iets bij vanuit ieders expertise.

Bijzonderheden
Thomas More Academie bedient al jaren verschillende Dalton VO scholen met teamtrajecten op maat. Vul voor meer informatie over de mogelijkheden in jouw regio het contactformulier in!   


28.
Leernetwerk

Thema
Dalton Leerlandschap

Organisatie
Thomas More Academie

Locatie
Externe locatie midden Nederland

Trainer
Brigitte Witmus
Bart Smeets

Afronding
n.v.t

Startdatum
22-09-2022

Aantal bijeenkomsten
2

Contacttijd
10-20 uren

Zelfstudie
10-20 uren

Prijs
€ 550,-

Ik heb een vraag

Vraag informatie aan

Ook interessant

Thomas More Academie  |  Stationssingel 80, 3033 HJ, Rotterdam  |  E. pro@thomasmorehs.nl  |  T. 0104657066  |  M. 0612650293
Onderdeel van Thomas More Hogeschool  |  Leveringsvoorwaarden