Meteen naar de inhoud

Join in!

Teamscholingstrajecten
Home » Cursussen » Campfiresessie Eerlijk over ouderschap

Campfiresessie Eerlijk over ouderschap

Een goed gesprek over werk en ouderschap

Wat denk jij als een moeder niet bereikbaar is, maar je wel een lastige vraag hebt? Ben je als collega zonder kinderen in het nadeel, omdat je opdraait voor collega’s met kinderen? Mogen mannen ook een papadag? Kan kolftijd ten koste gaan van lestijd?

Er bestaan een hoop vooroordelen over jonge ouders. Ze zouden vaker wegmoeten en meer afgeleid zijn. Andere prioriteiten hebben en minder ambitie. Veel jonge ouders voelen zich daarom bezwaard als ze weg moeten om kinderen op te vangen. “Je kunt nog beter zeggen dat je goudvis naar de dokter moet, dan dat je je kind moet opvangen” stond laatst nog in de Volkskrant. Zeker in het onderwijs, waar de verantwoordelijkheid groot is en het personeel schaars, leeft dit gevoel.

Maar waarom is dit zo? Hoe zit het echt? En welke oordelen bestaan onder onderwijsprofessionals? Het is tijd voor een goed gesprek: eerlijk over ouderschap! We nodigen je uit voor een sessie met collega’s onder elkaar. Met én zonder kinderen.

Sprekers:
Lotte Bode en Sanne Nout, Mom Inc.

Datum:
Maandag 17-04-2023 van 19:00 – 21:00 uur60.
Campfiresessie

Thema
Vitaliteit en welbevinden

Organisatie
Thomas More Academie

Locatie
Thomas More Hogeschool

Trainer
Lotte Bode
Sanne Nout

Afronding
n.v.t

Startdatum
17-04-2023

Aantal bijeenkomsten
1

Contacttijd
<5 uren

Zelfstudie
0

Prijs
€ 59,-

Ik heb een vraag

Vraag informatie aan

Ook interessant

Thomas More Academie  |  Stationssingel 80, 3033 HJ, Rotterdam  |  E. pro@thomasmorehs.nl  |  T. 0104657066  |  M. 0612650293
Onderdeel van Thomas More Hogeschool  |  Leveringsvoorwaarden