Meteen naar de inhoud

Innovatie en digitale didactiek

Teamscholingstrajecten
Home » Cursussen » Blended learning in het basisonderwijs

Blended learning in het basisonderwijs

Het onderwijs is de afgelopen jaren in een stroomversnelling gedigitaliseerd. We hebben allemaal ervaring opgedaan met online leren. En daar de voordelen, en soms ook nadelen van mogen ervaren. Hoe breng je nu blijvend de juiste mix van leervormen aan in je onderwijspraktijk? Hoe houd je grip op al die verschillende leervormen en monitor je alle resultaten? Krijg je lesdag in balans voor jou en je leerlingen, zodat jullie vooral van de voordelen van blended learning kunnen genieten!

Doel
Leer concreet hoe je blended learning ontwerpt die past bij jouw onderwijspraktijk. Leer deze vervolgens ook te optimaliseren.

Doelgroep
Leerkrachten, leraarondersteuners en onderwijsassistenten.

Inhoud
Leer op een inspirerende manier vorm te geven aan blended learning tijdens deze praktische training van twee bijeenkomsten. Want de revolutie van Blended Learning zit ‘m in het ontwerp van je onderwijs! Aan de hand van generieke leeruitkomsten oefen je met het ontwerpproces en leer je de fijne kneepjes van het vak. Vervolgens ga je aan de slag met een eigen lessenreeks. Je maakt een (her)ontwerp dat is toegespitst op je eigen context. Tijdens de tweede bijeenkomst wisselen we ontwerpen uit, bespreken en optimaliseren deze met elkaar.

Dit traject bieden we dit schooljaar uitsluitend aan als teamtraject. Bij interesse kun je contact met ons opnemen via pro@thomasmorehs.nl.52.
Training

Thema
Innovatie en digitale didactiek

Organisatie
Thomas More Academie

Locatie
Thomas More Hogeschool

Trainer
Barend Last

Afronding
Bewijs van deelname

Startdatum
nog niet bekend

Aantal bijeenkomsten
2

Contacttijd
5-10 uren

Zelfstudie
<10 uren

Prijs
€ 250,-

Ik heb een vraag

Vraag informatie aan

Ook interessant

Thomas More Academie  |  Stationssingel 80, 3033 HJ, Rotterdam  |  E. pro@thomasmorehs.nl  |  T. 0104657066  |  M. 0612650293
Onderdeel van Thomas More Hogeschool  |  Leveringsvoorwaarden