Meteen naar de inhoud

Join in!

Teamscholingstrajecten
Home » Cursussen » Bett reis London

Bett reis London

Ga mee met de studiereis naar de BETT show in Londen (24 tot 26 januari 2024). Dit is dé kans om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onderwijs en digitale technologie te ontdekken, inspirerende lezingen bij te wonen en te zien wat er allemaal mogelijk is. En hoe leuk is het om dit samen met gelijkgestemden te kunnen ervaren? Dit is een geweldige kans om je professioneel te ontwikkelen én te netwerken met gelijkgestemde experts uit de onderwijs- en ICT branche!
Dieter.nl organiseert deze reis van één of twee dagen. Kies zelf wat het beste bij je past:

One day VIP trip: In één dag ervaar je de BETT show. We starten de dag met het ‘Ontbijt op BETT´ vol netwerkmogelijkheden en een inspirerende lezing. Vervolgens bezoek je de beurs met een op maat gemaakt programma die je langs de voor jou belangrijke exposanten van de beurs brengt, inclusief gearrangeerde ontmoetingen. Een intensieve maar zeer inspirerende dag!

OF.. wil jij je volledig onderdompelen in het onderwijs van de toekomst? Kies dan voor de…

 

Two day Learning Experience: Als je meer tijd wilt besteden aan de BETT show, hebben we dit jaar ook een uitgebreide reis samengesteld. Twee dagen lang ontdek je de beursvloer (ook hier met een persoonlijk programma), nemen we deel aan interactieve netwerksessies, bezoeken we speciale presentaties en gaan we op bezoek bij een school in de UK. Waar staan zij en waar kunnen wij nog wat van leren? Een unieke ervaring!

 

Registreer je nu!

Wil je verzekerd zijn van een plek op één van deze inspirerende studiereizen? Of wil je meer weten over de inhoud van deze programma’s? Lees er meer over via deze link en boek direct! Wees er snel bij, want de plekken zijn beperkt. Als je vragen hebt of meer informatie wilt, neem dan gerust contact met ons op via project@dieter.nl.

We hebben er zin in om samen met jullie de BETT show in Londen te ontdekken en nieuwe inzichten op te doen voor ons onderwijs!88.
Studiereis

Thema
ICT

Organisatie
Thomas More Academie

Locatie
Thomas More Hogeschool

Trainer
Dieter Möckelmann
Diana Molenschot

Afronding
n.v.t

Startdatum

Aantal bijeenkomsten
3

Contacttijd
20-50 uren

Zelfstudie
<10 uren

Prijs

Ik heb een vraag

Vraag informatie aan

Ook interessant

Thomas More Academie  |  Stationssingel 80, 3033 HJ, Rotterdam  |  E. pro@thomasmorehs.nl  |  T. 0104657066  |  M. 0612650293
Onderdeel van Thomas More Hogeschool  |  Leveringsvoorwaarden