Samen opleiden en coachen

Teamscholingstrajecten
Home » Cursussen » Gun jezelf een coachmoment

Gun jezelf een coachmoment

Je hebt behoefte aan een sparringsmoment of loopt met een aantal vragen rond waar jij het antwoord nog niet van weet. Je zou graag meer tijd voor jezelf hebben, maar wanneer?Je weet niet meer zo goed hoe jij je werkplezier kunt terug vinden; waarvoor doe jij het ook alweer allemaal? Het hoeven geen life-events te zijn om jezelf de ruimte en tijd te gunnen voor een coach. Waar het ons om gaat is jouw persoonlijke leervraag. Wij zijn er om je op weg te helpen. Om je veerkracht terug te vinden, zodat je de vraagstukken in je werk en in je leven progressief aan kunt pakken. Zo kun je je kwaliteiten weer inzetten en genieten van wat je doet.

Doel
Coaching biedt vele voordelen. Je kunt bijvoorbeeld snel resultaat boeken op de volgende vlakken:

  • Ervaar minder werkdruk en krijg meer balans tussen werk en privé;
    Ga met meer plezier naar je werk en voel je veerkrachtiger;
  • Onderken je persoonlijke kwaliteiten en talenten en zet deze in om jezelf te verbeteren;
  • Word je bewust van je persoonlijke motieven, waarden en gedragingen;
  • Onderzoek vraagstukken waar je mee worstelt en los ze op;
  • Vind balans tussen spanning & ontspanning.

 

Doelgroep
Alle onderwijsprofessionals

Inhoud
Samen stellen we een focusplan op. Zodat jij zicht krijgt op je persoonlijke waarden, overtuigingen en vaardigheden en deze kunt benutten voor persoonlijke en professionele groei. Stel een doelgericht actieplan op om tot verandering en verbetering te komen en maak zo een stap in je persoonlijke of professionele groei. De inhoud van het aanbod verschilt en is altijd volledig afgestemd op jouw behoefte.

Je kunt zelf je eigen coachingspakket samenstellen:
Aantal bijeenkomsten: 2-4-6-8-meer
Online of offline?
Vaste plek of wandelend?
Op je eigen werkplek of liever niet?
Opeenvolgend of verspreid over een langere periode?
Neem contact op via pro@thomasmorehs.nl en geef alvast je voorkeur op. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en stellen dan samen jouw ideale coachingstraject op maat op.

 WAARDERING

“Ik heb meer inzicht gekregen in mijn leiderschapskwaliteiten en hoe deze toe te passen in mijn werk. Ik ben geholpen om inzicht te krijgen in opvattingen van waaruit ik handel. Er zijn kritische vragen gesteld die niet altijd even makkelijk waren maar wel nodig waren om mezelf verder te kunnen ontwikkelen”.
“Ik heb handvaten gekregen om met het team effectief te kunnen werken, zodat we nu meer samen werken en meerdere teamleden zich verantwoordelijk voelen voor onze school.”
“Dankzij twee coachmomenten voel ik mij al zelfbewuster en heb ik meer zicht gekregen op wat ik écht graag wil doen en hoe ik dat het beste kan aanpakken. Door samen spannende gesprekken voor te bereiden voelde ik mij gesterkt om het ook daadwerkelijk te doen.”
“Ik heb geleerd vooral vragen te stellen en nog eens vragen te stellen. Nieuwsgierig te zijn naar de ander.”
“Dat ik zoveel kwaliteiten en talenten had en ook nog kan toepassen, dat wist ik niet. Vanuit een onzeker zelfbeeld heb ik meer zelfvertrouwen en tools gekregen en heb ik geleerd mijn gedachten te kunnen beïnvloeden.”


72.
Inspiratiebijeenkomst

Thema
Coaching van leerkrachten

Organisatie
Thomas More Academie

Locatie
Divers

Trainer
Divers

Afronding
Certificaat

Startperiode

Aantal bijeenkomsten

Contacttijd

Zelfstudie

Prijs
Op maat

Ik heb een vraag

Vraag informatie aan

Ook interessant