Teams in ontwikkeling en maatwerk

Teamscholingstrajecten
Home » Cursussen » Slimmer organiseren van werk

Slimmer organiseren van werk

Droom jij ook van meer tijd? Of wil je meer tijd besteden aan zaken die er echt toe doen? Is een afspraak plannen een onmogelijke opdracht in jouw agenda of heb je het idee dat de huidige overleggen efficiënter kunnen?

Elke school legt een puzzel van taken, deadlines en afspraken. Het voelt alsof die puzzel elk jaar meer stukjes heeft en wij minder tijd hebben. Ook veranderen de puzzelstukjes van vorm. Omdat wellicht niet helemaal duidelijk is voor jezelf en voor buitenstaanders welke puzzel de school te leggen heeft. Of is het onduidelijk waar jouw team ‘van is’. Dit kan leiden tot ontzettend hoge werkdrukpieken voor elke vakantie (ongezonde heartbeat), te veel overleggen achter elkaar en werk dat je ‘overkomt’ waardoor je ad hoc gaat acteren.
 

Doelgroep

Managementteams, directieleden, intern begeleiders en ondersteunende medewerkers.
 

Inhoud

In dit traject komen we samen tot de bedoeling van jullie werk. We analyseren de huidige werkstructuur en gaan samen een keuze maken. Hoe helpt visueel management hierbij en welke vaardigheden heb je dan nodig om doelgericht te blijven? Ook nemen we stap voor stap onze (externe) partners mee in jouw nieuwe manier van werken. Zo creëren we een puzzel die past bij de bedoeling van jouw werk en gebruiken we technieken uit Lean om werkzaamheden die hierbij niet bijdragen te elimineren.

Tijdens het eerste gesprek stellen we samen de doelen enbepalen de tijdsinvestering hiervoor. Ook maken we onze afspraken op locatie voor bijeenkomsten.3.
Studiedag, Teamtraject

Subdeel
Teamkracht

Locatie
Op maat

Startdatum
offerte

Organisatie
Thomas More Academie

Trainer
Annette de Deken

Prijs
offerte

Studiebelastingsuren
obv aanvraag

Afronding
OfferteMeld je aan of vraag hier informatie aan.

Aanmelden voor dit traject

Ook interessant